Saab 9.3. vásárlás a www.hasznaltauto.hu-n
2009. január 06. írta: vecseilaszlo

Saab 9.3. vásárlás a www.hasznaltauto.hu-n

Saab 9.3. vásárlás a www.hasznaltauto.hu-n


Forrás: Ergománia - Használható honlapot mindenkinek!
Szerző:
Rung András

"Szeretnék magamnak egy szépet, megbízhatót, elegánsat. Ezért a Saab 9.3.-at választam (biztos sokak szerint hibásan). A sztorinak nem ez a lényegi része, így aki nem szereti ezt a kocsit, az is olvasson tovább!

Nézzük csak mit látunk a www.hasznaltauto.hu-n. Az egész középen, jól látható helyen van. Ennek örülök. Az elsőopció a személyautó, ez tetszik, hisz pont ilyet keresek. A többi lehetőéget is áttekintem, érthető emberi neveik vannak. Ez jó. Egyedül a klasszikus hulladék kategória az egyéb kelt bennem némi bizonytalan szorongást.

Fél szemmel a felsőmenüsorra is odasandítok közben. Elnézést, de olyan menüpontot kirakni, hogy hasznos, bizony ciki. A többi tartalom talán nem hasznos? Ehhez hasonlóan üres és tartalmatlan menünév még az info." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr85856788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása