A politika és az online gaming
2009. január 06. írta: vecseilaszlo

A politika és az online gaming

A jelek szerint a politikusok fölfedezték maguknak az online játékterek adta lehetőségeket. Ékes bizonyíték erre az USA leendő elnökének kampánya is.

Forrás: Borsod Online

"Az egyik legismertebb gamer portál, a GameSpot szokásos év végi összeállításában tavaly az év legnagyobb csalódásaként a játékokban megjelenő hirdetéséket jelölte meg. Bizonyára kiváló jóstehetségek állították össze a listát, azt viszont talán még ők sem gondolták volna, hogy egy évvel később milyen méreteket ölt majd a játékosoknak egyáltalán nem ízlő marketing.

A jelek szerint nincs hová menekülni a politikai kampányok elől sem. Gyanítható, hogy saját honatyáinkat jó ideig nem látjuk még videójátékokban pózolni (hála az égnek), az USA-ban azonban már diktálják a legújabb trendet, felismervén az MMO játékok nyújtotta publicitás lehetőségét." ... >>
 

Kapcsolódó kép:
A játékok is potenciális hirdetési felületekké váltak [a szerk.]

 

 

 

 

 

 


Forrás: The Christian Science Monitor

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr76856723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása