Egyre többen keresik az e-könyveket
2009. január 05. írta: vecseilaszlo

Egyre többen keresik az e-könyveket

Az emberek jóval nyitottabban fogadják az elektronikus könyveket, mint arra a szakemberek korábban számítottak - derült ki a LoyelyBooks nevű portál felméréséből.

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány
Szerző:
Berta Sándor


"Az irodalmi honlap anyaga szerint a vásárlók 85 százaléka kész e-könyvet vásárolni, azonban csupán 57 százalékuk venne egy különleges olvasókészüléket is. A legfontosabb az a felhasználók számára, hogy az e-könyv olvasók egyszerűen kezelhetők legyenek és kényelmes olvasást tegyenek lehetővé. Egy ilyen berendezésért a megkérdezettek 72 százaléka legfeljebb 200 eurót lenne hajlandó kiadni és 81 százalékuk elvárná, hogy a digitális kiadványok olcsóbbak legyenek a hagyományos papír alapú társaiknál." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr80852455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása