Katonai tengeralattjárót is vásárolhatunk az Interneten
2008. december 19. írta: vecseilaszlo

Katonai tengeralattjárót is vásárolhatunk az Interneten

A repülő autó után egy újabb különleges szerkezetet lehet megvásárolni az eBay nevű internetes adok-veszek fórumon. Ezúttal valóban egy nagy hal, mégpedig egy acélcápa kerül kalapács alá.

Forrás: Art of War

"Az Ausztrál Királyi Haditengerészet egykori Oberon-osztályú tengeralattjárójára, a HMAS Otama-ra még lehet licitálni. A kivonás után, múzeumhajóként használt monstrum, kikiáltási ára: 2,1 millió dollár. Egyes vélemények szerint azonban kétséges, hogy valaki ekkora összeget egyáltalán kifizet-e ezért a búvárhajóért.

A HMAS Otama (SS 72/SSG 72) nevű tengeralattjárót mindössze hat évvel ezelőtt alakították át múzeumhajóvá. Sajnos a vállalkozás nem jövedelmezett elég jól, sőt adósságokat halmozott fel, éppen ezért vált szükségessé a búvárhajó eladása. Az internetes eBay-on, 2008. november 21-ke óta lehet licitálni a nem mindennapi „darabra”." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr54827854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása