Kimenő linkek: milyeneket és mennyit?
2008. december 05. írta: vecseilaszlo

Kimenő linkek: milyeneket és mennyit?

A legtöbb SEO-szakember tisztában van azzal, hogy a kimenő linkekkel csinnyán kell bánni, tehát jól meg kell gondolni, hogy milyen webhelyre utalunk... Nos, vizsgáljuk meg, mire is ügyeljünk.

Forrás: Honliner - minden ami  online marketing

"A linkek jelentőségét már több cikkben tárgyaltuk, a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb eleme a linképítés, ám ha már mi kell hivatkozzunk másokra, akkor legyünk körültekintőek. Korábban sokan azt gondolták, hogy ha más oldalakra hivatkoznak, akkor azzal rosszat tesznek saját honlapjuknak, az elmélet azonban helytelennek bizonyult, ugyanis ha megfelelő szakértelemmel végezzük ezt a műveletet, akkor még hasznunk is származik belőle, hiszen a Google értékeli a kimenő linkeket. Ám ha már a site-unkra érkezők figyelébe ajánlunk valamit, akkor tartsuk tiszteletben a relevancia aranyszabályát, vagyis csakis olyan honlapokra hivatkozzunk, amelyek tematikája közel áll a miénkéhez, és a számunkra fontos kulcsszavak többsége szerepel azokon is. Az ilyen esetekben" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr72803184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása