Hogyan tegyük vonzóvá reklám e-mailünket?
2008. december 05. írta: vecseilaszlo

Hogyan tegyük vonzóvá reklám e-mailünket?

Marketing eszközök


Forrás: marketinginfo - marketing tudásportál

"Számos tényező befolyásolja, hogy a reklám e-mail címzettje megnyitja-e az internetes úton kapott levelet. Néhány szempont, amelyre érdemes odafigyelni:

  • Növeli az e-mail iránti bizalmat, ezáltal magasabb megnyitási rátát eredményez, ha az üzenet tárgya és feladója (nemcsak megjelenítésében, de elérhetőségében, azaz az e-mail cím alapján is!) összecseng, vagyis a megkeresés vagy ajánlat nem harmadik félen keresztül érkezik. Szintén fontos szempont, hogy az e-mail küldője a fogyasztó számára lehetőség szerint felismerhető (ismert) és azonosítható legyen.
     
  • Érdemes különböző napokon, sőt különböző időpontokban (reggel, kora délután, este, stb.) kipróbálni az elektronikus levél hatékonyságát. Felmérések azt mutatják, a hét elején és vége felé kiküldött e-mailek érnek leghatékonyabban célba. Különböző célcsoportoknak azonban különböző időpont lehet a legmegfelelőbb alkalom az e-mailek kiküldésére (pl. szabadidős tevékenységekre munkaidő után érdemes felhívni a figyelmet), de iparáganként is más-más nap az ideális az üzenetek közvetítésére (pl. éttermek és kereskedelmi láncok a hét második felében érhetnek el inkább sikereket a megkereséseikkel)." ... >>

 

(a cikket csak regisztrált felhasználók olvashatják!)

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr38803633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása