10,5 millió német vásárol karácsonyi ajándékot az interneten
2008. december 05. írta: vecseilaszlo

10,5 millió német vásárol karácsonyi ajándékot az interneten

Németországban az idei esztendőben minden eddiginél többen élnek majd az ünnepek idején az online vásárlási lehetőségekkel.


Forrás: SG.hu - informatika & tudomány
Szerző:
Berta Sándor

"A BITKOM szakmai szervezet felméréséből kiderült, hogy 10,5 millió német állampolgár már biztosan az interneten rendeli meg a karácsonyi ajándékait, míg további 7,7 millióan érdeklődnek a lehetőség iránt. Az eredmény azt jelenti, hogy minden hetedik 14 évesnél idősebb német személy inkább a monitora előtt ülve választja ki és vásárolja meg a szeretteinek az ajándékokat. Összesen egyébként több mint 18 millióan nyilatkoztak úgy, hogy jelenleg a világháló jelenti az ideális vásárlási megoldást a számukra.

Több mint kétmillióan már meg is vették a meglepetéscsomagokat, mivel nem akartak mindent az utolsó pillanatra hagyni és így akarták elkerülni a vásárlással járó stresszt. Az online megrendelést elsősorban a" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr49803166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása