Senkit sem érdekel a Google Chrome
2008. december 04. írta: vecseilaszlo

Senkit sem érdekel a Google Chrome

A hazai böngészőpiacon nem sok vizet zavart az új böngésző. A Firefox részesedése viszont 40 százalék fölé kúszott.


Forrás: ITcafé
Szerző:
Barna József

"Szeptember elején szenzációszámba ment a Google bejelentése, hogy belép a böngészőpiacra. Az internetvállalat versenyzője, az egyelőre béta-változatban kiadott Chrome ugyan nem hozott forradalmi újításokat, de több olyan tulajdonsága van – például az egyszerű felület, a gyors JavaScript-végrehajtás vagy a privát böngészés, közismertebb nevén pornó mód –, melyek alkalmasak lehetnek a felhasználók megnyerésére. A riválisok egy pillanatra meg is szeppentek: joggal tartottak a Google-től, melynek kétségtelenül megvannak az erőforrásai a böngészőpiac megmerevedett erőviszonyainak feltörésére.

Egyelőre azonban ez a törekvés kudarcot vallott – Magyarországon biztosan." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr67801828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása