Bevált az MS pénzvisszafizetése
2008. december 04. írta: vecseilaszlo

Bevált az MS pénzvisszafizetése

Sikeresnek bizonyult a cég Live Search Cashback akciója.


Forrás: PCWORLD.üzlet
Szerző:
Molnár József

"A Microsoft sajtóközleménye szerint sikeresnek bizonyult a keresőjük pénzvisszafizetési akciója - a Live Search Cashback program. A bevezetése óta ugyanis 30 százalékkal nőt a rendszerben résztvevő termékek száma, javult a reklámok hatékonysága (ROI), valamint a felhasználók is előszeretettel használják az alkalmazást. Brad Goldberg, a Live Search ügyvezető igazgatójának elmondása alapján utóbbi havonta 4,5 millió egyedi felhasználót jelent, akik eddig összesen 68 millió keresést bonyolítottak a rendszeren belül, amivel a Live Search a Cashback bevezetése óta - a comScore kutatása alapján - 12 százalékban részesültek az Amerikai Egyesült Államok online vásárlásaiból.

A program lényege, hogy az, aki a Microsoft keresőjét használva vásárol az interneten, az árkedvezményben részesül, valamint minden vásárlás után valamennyi pénzt vissza is kap. A hirdetők pedig nem a kattintások után fizetnek, hanem a megvalósult vásárlások után (cost-per-acquisition - cpa), ami értelemszerűen jobb hatékonyságot eredményez." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr11801956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása