Spamellenes szövetség alakult
2008. november 17. írta: vecseilaszlo

Spamellenes szövetség alakult

A Microsoft és számos más cég elsősorban a gyors meggazdagodást ígérő kéretlen lottólevelek ellen akar fellépni, mivel azok nem csak az óvatlanokat károsítják, de a vállalatok jó hírnevén is csorbát ejtenek.

Forrás: sg.hu
Szerző:
Berta Sándor

"Dr. Smith Walker vagyok és ezúton tájékoztatom, hogy egy millió dollárt kaphat, mivel Ön nyerte a Microsoft éves nyereménysorsolását. Ahhoz, hogy a nyereményét megkaphassa, át kell utalnia a folyószámla-költségeket a megadott bankszámlára" - olvasható az egyik spam e-mailben. Aki enged a csábításnak, az veszít. A levelet ugyanis nem a redmondi konszern küldte, nem volt semmilyen nyereményjáték, a feladó egy ravasz csaló. A szoftveróriás és más vállalatok, elsősorban a bankok ennek a gyakorlatnak akarnak véget vetni. Az ilyen akciók ugyanis nem csak az óvatlan felhasználóknak okoznak komoly károkat, de károsítják a cégek jó hírnevét is. Nem véletlen, hogy" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr94768585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása