Milyen levelezőt használnak a felhasználók - az USA-ban?
2008. november 17. írta: vecseilaszlo

Milyen levelezőt használnak a felhasználók - az USA-ban?

Milyen levelezőt használnak a felhasználók - az USA-ban?


Forrás: onlinemarketing blog
Szerző:
Konrad

"A tegnapi hírleveles bejegyzésben csak mellékesen beszéltem a hírlevelek formátumáról, és megjegyeztem, hogy már a html hírlevél a "normális". Közben itt pihent az egyik böngésző fülön nálam egy felmérés, hogy az USA-ban milyen html formátumú levelek megjelenésére alkalmas levelezőket használnak a felhasználók.

Ez alapvetően fontos kérdés, mert ezek a levelezők még annyire sem kompatibilisek egymással, mint a web böngészők. A különböző megjelenítési módok és egyebek miatt igazából valódi kihívás egy mindenkinél egyforma hírlevél. Már olyan, amiben nemcsak egy darab jpg van berakva." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr47768565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása