Válság idején virágzik a kupon és a voucher
2008. november 14. írta: vecseilaszlo

Válság idején virágzik a kupon és a voucher

A gazdasági válság egyik hatása az, hogy a fogyasztók egyre szívesebben veszik igénybe a kuponokat, vouchereket, és az ajándékutalványokat - állítják a szakemberek.

Forrás: marketinginfo - marketing tudásportál

"2005 és 2008 között 39%-kal emelkedve 36 millióra emelkedett az online kuponokat felhasználó amerikai felnőttek száma, derül ki egy Simmons/Experian kutatásból. Az online felhasználók a 148 millió kuponnal élő vásárló 24%-át teszik ki - ez tavaly még csak 22% volt.

Andrew Johnson, a brit voucher-ipart képviselő kereskedelmi szervezet, a VA igazgatója elmondta: "A hitelválság következtében mind a vásárlók, mind a cégek óvatosabban költekeznek. A voucherek és az utalványok" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr47767818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DNYL 2008.11.20. 16:52:37

Virágzóan Friss hír, indult egy új Közösségi szájt, ami nt a Kuponokra épít!
Pláza Kuponok - PlázaKuponok.com
plazakupok.com

DNYL 2008.11.20. 17:06:42

Bocsi, de plazakuponok.com a helyes cím :)
Sorry
süti beállítások módosítása