Korubo – új digitális ügynökség a magyar piacon
2008. november 14. írta: vecseilaszlo

Korubo – új digitális ügynökség a magyar piacon

Korubo – új digitális ügynökség a magyar piacon


Forrás: kreatív.online

"Korubo néven új digitális multiügynökség indult. A prémiumszolgáltatásokra specializálódott ügynökség székhelye Budapesten van, de jelen vannak a Közel-Keleten, Londonban pedig irodát terveznek nyitni.

A korábban Sandmark néven futó Korubo azokra a hazai megbízókra számít, amik eddig hiába kerestek prémiumszolgáltatásokat nyújtani képes szereplőt az interaktív marketingkommunikáció és az e-business/e-commerce alkalmazásfejlesztés regionális piacain. Az ügynökség csak internettel és mobilszolgáltatásokkal foglalkozik.

Pawlowszky Tamás, a Korubo online reklámszolgáltatásokért felelős vezetője elmondta: „Nem akarunk a nonline ügynökségek gyorsan növekvő táborába tartozni, nem gondoljuk, hogy mindenkinek mindenáron mindent kínálnunk kell. Az a dolgunk, hogy ATL- és BTL-tapasztalataink beépítésével digitális csatornákon valósítsunk meg olyan koncepciókat, amelyek inspirálják a velünk együttműködő offline ügynökségeket és ügyfeleket is”. Pawlowszky korábban a Café Interactive ügyvezető igazgatója volt, a Kirowskinál és a McCann-Ericksonnál kreatívigazgatóként dolgozott.

Az ügynökség" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr44767015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása