Webszolgáltatásokkal készül az olimpiára a BBC
2008. november 10. írta: vecseilaszlo

Webszolgáltatásokkal készül az olimpiára a BBC

A londoni olimpia nagyszerű lehetőséget kínál majd a BBC számára, amelyet igyekeznek a lehető legteljesebben kihasználni. Szélesítik a webszolgáltatások körét, az internetes nézők számának megugrására számítva.

Forrás: sg.hu
Szerző: Gyurkity Péter

"A ZDNet arról tudósít, hogy a Westminster eForum alatt Ben Gallop, a BBC Sports Interactive első embere a brit médiabirodalom felkészülésének folyamatát ecsetelgette a hallgatóság előtt. Elmondta többek között, hogy a londoni olimpiai játékok olyan kiemelkedő lehetőséget jelentenek a belföldi televíziózás számára, mint 50 évvel korábban a királynő megkoronázása, amely egyben az új technológia gyors elterjedését is bebiztosította.

Ezúttal persze az internet van a középpontban és ezt a BBC illetékesei is jól tudják. Éppen ezért" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7756314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása