Nem spórol a magyar az elektronikus fizetéssel
2008. november 10. írta: vecseilaszlo

Nem spórol a magyar az elektronikus fizetéssel

Megállt az idő ● Kényszerkártyások ● Erős az elutasítás


Forrás: HWSW
Szerző:
Dojcsák Dániel

"A pénzügyi válság közepette aktuális kérdéseket feszegetett a mai napon a Budapesten tartott III. E-Money Symposium, ahol több ízben fény derült arra, hogy hiába az újabbnál újabb technológiák, a hazai lakosság nem túlzottan nyitott az elektronikus fizetési megoldásokra. Az elmúlt egy év pedig mintha meg sem történt volna, szinte minden korábbi növekedés stagnálássá redukálódott.

Megállt az idő
"Az előadásomban nem lesz meglepetés, nem lesz dráma" -- kezdte felvezetőjét Hahn Endre a Medián vezérigazgatója, majd azzal a megállapítással folytatta, hogy 2007-ről 2008-ra az elektronikus fizetéssel kapcsolatban szinte semmi nem változott érdemben. Ez érvényes általában az IT szektor viselkedésére, az elterjedtségi mutatókra, az elérhető termékekre, szolgáltatásokra és a lakosság, illetve kereskedők attitűdjére is.

A Medián a napokban készítette el 1200 fős reprezentatív mintán alapuló, személyes interjús kutatását, mely idén harmadik éve vizsgálja a felnőtt lakosság viszonyát a banki és internetes szolgáltatásokhoz. Az alapvető mutatókból is ugyanaz látszik, mint később a részletes kérdésekből:" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr57758582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása