Sms-regény - magyarul
2008. november 07. írta: vecseilaszlo

Sms-regény - magyarul

Egy rövid szöveges üzenetekből álló regény látott napvilágot magyar nyelven. Nem először, hiszen közel egy éve már egy magyar szerző tollából (mobiljából) is született hasonló  mű, de nálunk első ízben adnak ki külföldi írótól származó sms-regényt.

Forrás: [origo]

"A finn Hannu Luntiala: Az utolsó üzenetek című regénye cselekményében nem, formáját tekintve azonban klasszikus sms-ekre bontott regény. A történetben néhány barát szűk két hónap leforgása alatt közel ezer sms-t küld egymásnak. Ezekből az üzenetekből alakul teljes regénnyé a mű. Az üzenetek a klasszikus, 160 karaktert nem haladják meg (még a magyar fordításban sem), látszik a küldő vagy a fogadó, és a dátum. A tördelés során még arra is figyeltek, hogy az egy mobilképernyőn olvasható négysornyi terjedelmet sorközökkel érzékeltessék." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr92754270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása