A RE/MAX új, a Google Analytics eszközt használó internetstratégiát alakított ki.
2008. november 07. írta: vecseilaszlo

A RE/MAX új, a Google Analytics eszközt használó internetstratégiát alakított ki.

"Rögzíteni tudjuk az értékesítési lehetőségeket, át tudjuk őket adni közvetlenül az ügynököknek, valamint nyomon tudjuk követni, és mérni tudjuk, hogy a lehetőségek mekkora hányada vezet értékesítéshez. Ezáltal több értéket nyújthatunk ügynökeinknek és a vásárlóknak." Kristi Graning, az informatikáért és az e-kereskedelemért felelős vezető elnökhelyettes

Forrás: Google Analytics

"A RE/MAX franchise-hálózat egy 62 országban működő globális ingatlanrendszer, amely 5800 saját tulajdonú irodával és 114 000 értékesítési partnerrel rendelkezik; vezető szerepet tölt be az iparágon belül az ingatlanokhoz kapcsolódó szolgáltatások (lakóházak és kereskedelmi ingatlanok, a közvetítés, a költöztetés és a vagyonkezelés) területén.

Az 1973-ban alapított RE/MAX olyan vállalkozói környezetet biztosít, amely a legkiválóbb ügynököket vonzza magához a maximális kompenzáció, a sokrétű szolgáltatások és a szabadság révén, amelyre az ügynököknek szükségük van a sikerhez. A vállalat azóta folyamatosan innovatív szolgáltatásokkal segíti tagjait, például költöztetéssel, és vagyonkezeléssel, kereskedelmi beruházásokkal, nemzetközi közvetítőhálózattal, továbbképzésekkel, korszerű technológiai eszközökkel, internetes és extranetes webhelyekkel és országos televíziós hirdetőkampányokkal.

A RE/MAX volt az első - és máig az egyetlen - ingatlanhálózat, amely egy olyan, az ingatlanokkal foglalkozó szakembereknek szóló műholdas tévéhálózatot alakított ki és működtet, amely a vállalat minden irodájában és az ügynökök otthonában is nézhető. A folyamatos innováció és a partnerek támogatása iránti elkötelezettség révén a RE/MAX immár több mint 32 éve minden hónapban növekszik." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr16754340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása