A Ráday Könyvesház a belgrádi nemzetközi könyvvásáron
2008. november 07. írta: vecseilaszlo

A Ráday Könyvesház a belgrádi nemzetközi könyvvásáron

A Ráday Könyvesház és Kiadó képviseli a magyar könyvet az 53. Belgrádi Nemzetközi Könyvvásáron az EUNIC (az EU országok kulturális intézeteinek szövetsége) standján.

Forrás:
prae.hu - általános művészeti portál

"A könyves seregszemlén több mint 800 kiadó van jelen 25 országból, köztük a belgrádi Globosino, amely most adta ki Szabó Magda Az ajtó című, többszörösen díjazott regényét szerb nyelven. A könyvfesztivál idei fővendége Japán.

Orbán György, a Ráday Könyvesház és Kiadókönyvesbolt vezetője, a Ráday utcai Europoetica nemzetközi költészeti fesztiválok szervezője Belgrádból telefonon elmondta, hogy a standon kedden mutatták be az érdeklődőknek, köztük újságíróknak a kiadót, amely sok nyelvből fordított kötetekkel, köztük a délszláv irodalommal van jelen a magyar és a nemzetközi könyvpiacon." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr91754305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása