Olcsóbb vételekre vadászunk a neten
2008. november 05. írta: vecseilaszlo

Olcsóbb vételekre vadászunk a neten

Magyarországon a legtöbben könyvet és meleg ételt vásárolnak az interneten, míg a legtöbbet repülőjegyek és utazások online megrendelésére költik.


Forrás: Napi Online
Szerző: Ádám Viktor
vadam@napi.hu

" A hazai internetezők 92 százaléka keresett már információt a kiszemelt termékről, szolgáltatásról a világhálón a vásárlás előtt, 66 százalék (1,8 millióan) kipróbálta már az online vásárlást, 41 százalék pedig több-kevesebb rendszerességgel rendel a neten, ám csak minden hatodik felhasználó fizet online módon - vázolta a magyarországi online vásárlási helyzetet Kurucz Imre, az NRC piackutató cég vezetője a tihanyi Internet Hungary konferencián. Hozzátette: 2004-ben az online vásárlást kipróbálók aránya még csak 44 százalék volt, ám az továbbra is igaz, hogy a tipikus internetes vevő 40 év alatti, budapesti férfi.

Az NRC felmérése szerint a megkérdezettek" ... >>

A legnépszerűbb webáruházak, online üzletek Magyarországon
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr98748627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása