Lap.hu - megtelt?
2008. november 03. írta: vecseilaszlo

Lap.hu - megtelt?

Lap.hu - megtelt?


Forrás: onlinemarketing.blog
Szerző: Konrad
blog@onlinemarketing.hu

"Nincs egy éve, hogy a Sanoma a Lap.hu hálózatot elkezdte rendesen ráncbaszedni: új szerződési feltételekkel és szigorú szabályokkal vágtak bele a 2008-as évbe. Tehették, hiszen a Lap.hu hálózat népszerű, a cégek szeretnek belekerülni, a Google megeszi, a felhasználók szeretik.

El is készült mára a 8000. Lap.hu is. Szép, nagy szám, nemigaz? Gratulálunk az érintetteknek!

Ugyanakkor folyamatosan recseg-ropog a rendszer, a népszerű lapokra egyre nehezebb felkerülni. Miközben a szerkesztők direkt díjat nem kapnak, ellenőrizniük kell folyamatosan a linkeket (ez nagyon sok esetben nem történik meg, de ugye 8000! lapról beszélünk), és kezelniük kell a felkerülőket." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr16744547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása