2010-ben már az internet generáció dönthet
2008. október 31. írta: vecseilaszlo

2010-ben már az internet generáció dönthet

Az internet térhódítása töretlen: 2010-re nagykorúvá válik az első internetes generáció, több mint 1,5 millió választópolgár, és addigra akár 4,5-5 milliót is elérhet az internetezők száma Magyarországon. Ez a tömeg mind politikai, mint gazdasági értelemben elbillentheti a mérleg nyelvét.

Forrás: Népszabadság Online


"Ezekre a számokra üzletet lehet és érdemes építeni, és ennyi ember már a választást is erõsen befolyásolhatja. Az internetes gazdaságban még tart a „területfoglalás": komoly lehetõségei vannak annak, aki idõben eszmél és elsõként lép piacra vagy fejleszt üzletet itthon, a régióban vagy akár a globális piacon.

Mind többen ismerik fel mindezt, és ezzel magyarázható, hogy igen nagy érdeklődés mellett kezdte meg munkáját kedden Tihanyban az Internet Hungary 2008, a szakmai legnagyobb hazai rendezvénye, amelynek aktuális fő üzenete: 2010-re Magyarországon is megkerülhetetlenné válik az internet. A kétnapos konferencia résztvevői külföldi és hazai szakértők tolmácsolásában ismerhetik meg a legújabb globális és magyar trendeket, és cserélhetnek véleményt - vagy "csak" névjegykárgyát, ami egyébként ebben a szakmában nem ritkán aranyat ér." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr69736729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása