Poénból eladásra kínálta Izlandot
2008. október 15. írta: vecseilaszlo

Poénból eladásra kínálta Izlandot

A pénzügyi válsággal sújtott Izlandot kínálta valaki eladásra pénteken az eBay internetes aukciós weboldalon. A Nagy-Britanniában föladott hirdetés 99 pennyről (mintegy 323 forint) indult, délelőttre pedig már elérte a 10 millió fontos licitet. Igaz, estére az oldal már elérhetetlen volt.


Forrás: hírTV
Szerző: FH


"A hirdetés szerint a szerencsés vásárló egy természeti szépségekben gazdag, észak-európai ország tulajdonosa lehet, ahol az izlandi lovak mellé "kissé bizonytalan pénzügyi helyzet" is jár. A névtelen hirdető ugyanakkor fölhívta a vásárlók figyelmét arra, hogy a világhírű énekesnő, Björk nincs benne az árban. Az érdeklődők online kérdéseket is föltettek, például," ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr57710721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása