Mindenki a nőket akarja
2008. október 08. írta: vecseilaszlo

Mindenki a nőket akarja

Túlkínálat pszichokönyvekből


Forrás: hvg.hu
Szerző: KM


"A mosópor gyártó cégek után a könyvkiadók is rányomultak a nőkre, még azt is nekik próbálják meg eladni, amihez semmi közük sincs.

A pszichológia és a pszichiátria komoly dolgok. Hiába mondja Tom Cruise, hogy elég az űrlények tanácsaira hallgatnunk, azért érdemesebb szakértőhöz fordulni, ha gondunk van. A legtöbb ember (különösen Magyarországon) nehezen szánja rá magát, hogy pszichológushoz vagy pszichiáerhez menjen, az önsegítő könyvek piaca azonban gazdagon virágzik már évek óta, csak győzzük eldönteni, kinek higgyünk.

Korábban írtunk már két másik, a témába vágó kiadványról, amelyket a Jaffa kiadó jelentetett meg. Csernus A nőjéről és Feldmár Szégyenéről. Egyiket kedveltük, a másikat kevésbé, de tagadhatatlan, hogy a Jaffa remek ösztönnel nyomult be a népszerű önsegítő kiadványok versenyébe, amelyben korábban a Park kiadó szinte egyeduralkodó volt Hétköznapi pszichológia című sorozatával." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr100697687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása