EU-tanácsadó lesz Mick Jagger és Steve Jobs
2008. október 06. írta: vecseilaszlo

EU-tanácsadó lesz Mick Jagger és Steve Jobs

Neelie Kroes, az Európai Unió versenypolitikai biztosa egy különleges tanácsadói csoport létrehozásával segítené az online kereskedelmet. Le szeretnék bontani a világhálón továbbra is jelen lévő határokat.

Forrás: sg.hu
Szerző: Berta Sándor
ugyelet@sg.hu



"A politikus szeptember 17-én találkozott az általa a testületbe jelölt illusztris vendégekkel. Az esemény után Kroes az elhangzottakról és a felmerült javaslatokról egy rövid jelentést készít az Európai Bizottság számára. A résztvevők abban egyetértettek, hogy a kontinensen elérhető online zenei szolgáltatásokhoz összeurópai megoldást kell találni. Az Európai Bizottság már nyilvánosságra hozta a legfontosabb elképzeléseket tartalmazó dokumentumot, amelyet október 15-ig vitathatnak meg a civil és szakmai szervezetek és addig nyújthatják be módosító javaslataikat. Ezeket később szintén nyilvánosságra hozzák." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr65679978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása