Akik milliárdokat keresnek az interneten
2008. szeptember 30. írta: vecseilaszlo

Akik milliárdokat keresnek az interneten

Az internet igazi aranybánya lehet azok számára, akik kellő tudással, üzleti érzékkel és szerencsével rendelkeznek. A Forbes olyan dollármilliárdosokat gyűjtött össze, akik a világhálón elérhető alkalmazásokból tettek szert vagyonukra.

Forrás: Deluxe Magazin


"Bill Gates, a világ jelenleg harmadik leggazdagabb emberének sikersztorija helyett inkább a kevésbé ismert internetmillliárdosokra helyezzük a hangsúlyt. Akadnak közöttük olyanok, akik túlélték a világháló nagy tőzsdekrachját, a dotkomlufi kidurranását, és vannak olyanok is, akik csak utána indították el virtuális vállalkozásukat.

A leggazdagabb internetmilliárdosok a Google alapítótagjai, Sergey Brin és Larry Page. A Stanford Egyetem egykori PhD programjának résztvevői közül Sergey Brin vagyonát a Forbes 18,7 milliárd dollárra becsüli, Brin 18,6 milliárd dollárt mondhat a magáénak. Az oroszországi emigráns és a michigani eminens diák végül nem fejezték be a doktori programot, hanem 1998-ban egy garázsban megalakították vállalkozását.

Dollármilliárdjaik ellenére" ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr56673364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása