Tanácsok internetes ételrendeléshez
2008. szeptember 22. írta: vecseilaszlo

Tanácsok internetes ételrendeléshez

Tanácsok internetes ételrendeléshez


Forrás: Fogyasztók


"Internetes ételrendelésekor érdemes figyelni a részletekre: nem mindegy, milyen állapotban és hőfokon érkezik meg az ebéd - figyelmeztetnek a Magyar Élelmiszerbiztonsági Hivatal (MÉBIH) szakemberei.

Míg egy étterem sok mindent elárul a konyha színvonaláról és tisztaságáról, házhozszállítás esetén ezt nem ellenőrizhetjük. Érdemes ezért rendelés előtt meggyőződni arról, hogy az ételt elkészítő vállalkozás neve, elérhetősége fel van-e tüntetve a honlapon vagy a szórólapon. Előfordulhat ugyanis, hogy olyan cégek hirdetik szolgáltatásaikat, amelyeknek nincs működési engedélyük, netán a konyha nem felel meg a szabályoknak és az étel magánlakásban készül. Célszerű olyan étterem ételeit választani, amelyik megadja azt a címet, telefonszámot, ahol reklamálni lehet." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr14668540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása