Az űrből szolgáltatna internetet a Google
2008. szeptember 19. írta: vecseilaszlo

Az űrből szolgáltatna internetet a Google

Az űrből szolgáltatna internetet a Google


Forrás: PC Fórum
Szerző:
Sting


"A Google néhány partnerével egy olyan globális internetszolgáltatás elindítását támogatja, amelynek révén a Föld lakosságának több mint felét el tudnák látni egy gyakorlatilag vezetéknélküli Internet-elérési lehetőséggel. A tervek szerint nem kevesebb mint 3 milliárd ember számára hozzáférést biztosító "O3b" ("Other 3 billion") Internet-szolgáltatás lényegében az űrből működne, bár a felhasználók földi, vezetéknélküli csatlakozás révén kapcsolódhatnának a világméretű hálózatra.

A szolgáltatás alapját egy a Föld körül keringő, 16 kommunikációs műholdból álló hálózat képezné, amely Ázsia, Latin-Amerika, Afrika és a Közel-Kelet olyan régióiban is elérhetővé tenné a nagysebességű internetezést a felhasználók számára ahol a vezetékes szélessávú Internet-elérés kiépítésére nincs mód, vagy az nem lenne kifizetődő.

Maguk a végfelhasználók az Internetet" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr72668501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása