Internet Retailing 2008 - Multilingual SEO: hol is van az a 900 millió potenciális online vásárló?
2008. szeptember 18. írta: vecseilaszlo

Internet Retailing 2008 - Multilingual SEO: hol is van az a 900 millió potenciális online vásárló?

A jelenleg is zajló pénzügyi recesszió kedvez az online kereskedelem bővülésének, ugyanakkor arra ösztönzi az eKereskedőket, hogy nyissanak a nemzetközi piacok felé. Kérdés azonban, hogy a keresőoptimalizálásba eddig beleölt munka mire is elég a nemzetközi porondon.

Forrás: InternetRetailing
Szerző: Sarah Clark



" 'Multilingual SEO: Why Online Retail Companies are missing 900 million people' is a free workshop taking place at Internet Retailing 2008 in London on 7 October. The workshop is being led by Greig Holbrook, a director of Oban Multilingual, a global search marketing company with offices in 26 countries around the world that specialises in multilingual search engine optimisation and search engine marketing for online retailers." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr44666972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása