E-üzlet: Online zeneboltot nyit a UPC
2008. szeptember 18. írta: vecseilaszlo

E-üzlet: Online zeneboltot nyit a UPC

A havidíjas szolgáltatáson keresztül a cég előfizetőinek kínál zenei tartalmakat


Forrás: marketinginfo - marketing tudásportál

"Új internetes zenei tartalomszolgáltatást indított a UPC Magyarország. A UPC Music a Universal Music hanglemezkiadóval együttműködve több mint 100 ezer jogtiszta, wma és mp3 formátumú zeneszámhoz enged legális hozzáférést előfizetőinek. A digitális zenetárban rock, metál, pop, jazz, musical, klasszikus és filmzenei műfajok egyaránt megtalálhatóak. A szolgáltatás keretében egyes albumok exkluzív módon, már a piaci megjelenés előtt is elérhetőek lesznek a UPC előfizetői számára.

A zenetárból egy egyszerű felületen keresztül havonta" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr34667004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása