Sony e-könyv olvasó már Európában is
2008. szeptember 15. írta: vecseilaszlo

Sony e-könyv olvasó már Európában is

2009 első felétől Európában is kaphatók lesznek a Sony elektronikus könyvolvasó készülékei. Az Amazon a Kindle nevű eszközével szintén a kontinens meghódítására készül.

Forrás: sg.hu
Szerző:
Berta Sándor

"A japán konszernnél eldőlt, hogy a Sony Reader PRS-505-nek keresztelt e-könyv olvasó a jövő esztendő első felében érkezik meg Európába. A vállalat az első prototípusokat már az idei októberi Frankfurti Könyvvásáron be akarja mutatni és szintén itt jelentik majd be azt is, hogy Németországban mely cégek, elsősorban könyvkiadók lesznek a Sony partnerei. "Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy egy ilyen termék sikere nagy mértékben függ attól, hogy milyen tartalmak érhetők el hozzá" .- jelentette ki Jeffry van Ede, a Sony Németország vezetője." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr36648891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grabowski · http://www.koobe.hu 2008.11.28. 13:39:09

Korábban sony readerem volt amivel annyira nem voltam megelégedve mert nem minden formátumot ismert. Most vettem Magyaroszágon először kapható ebook olvasót a www.koobe.hu oldalon.

Magyarországi garanciája van, és nagyon jó, mert word doksit is kezel, illetve minden egyéb más formátumot
süti beállítások módosítása