e-Kereskedelem: milliós bukták a másodperc tört része alatt!
2008. szeptember 08. írta: vecseilaszlo

e-Kereskedelem: milliós bukták a másodperc tört része alatt!

Sebesség a legfontosabb

Nem szokásom kommentárokat írni egyes cikkekhez, inkább meghagyom eredetiben az okos és magvas gondolatokat, de Doransky által publikált cikk nagyon komolyan elgondolkodtatott. Különösen az értékekre tessék odafigyelni, szinte hihetetlen. Mintha csak a Forma1-ben járnánk: tizedekért, századokért, ezredekért kell küzdeni. Ki gondolta volna, hogy már itt tartunk.

Sebesség a legfontosabb

Forrás: Doransky

"A webes szolgáltatásokat úgy kell elképzelni, mint egy lukakkal teli vödröt, a bejövő forgalom folyamatosan elszivárog, ezért a fejlesztés részben nagyobb bejövő forgalom megteremtésére irányul, részben pedig arra, hogy a szivárgásokat eltüntessük.

Sokan nem tudják, de a legkomolyabb szivárgást erősítő tényezők egyike a gyorsaság. A gyorsaság hiánya azok közé a rejtett költségek közé tartozik, ami nem feltűnő, de pusztító hatással lehet a forgalomra és a bevételekre." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr49635252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása