Világszerte egyre népszerűbbek a minősítőoldalak
2008. augusztus 22. írta: vecseilaszlo

Világszerte egyre népszerűbbek a minősítőoldalak

Világszerte egyre népszerűbbek a minősítőoldalak


Forrás: sg.hu
Szerző:
Berta Sándor


"Az Egyesült Államokban egy felszarvazott férj indiszkrét részletekkel tette tönkre egy bankár életét. A minősítések és verbális online támadások ellen a legtöbb érintett tehetetlen.

Dave életének legféltettebb titkai olvashatók a világhálón. persze ő sem maradt adósa az őt lejárató Johnnak, mondván a férfi kizárólag szexre, cipelésre, főzésre, takarításra és pénzszerzésre használja a nőket. A Dontdatehimgirl nevű portál az amerikai nők számára kínál lehetőséget expartnereik és volt férjeik kibeszélésére. Az adott személyről szinte minden fontosabb adata, többek között neve, lakcíme, az internetes partnereséskor használt nickneve is fellelhető. S persze a profilokból nem hiányozhatnak a megjegyzések és a minősítések sem." ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr54626221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása