Teljesen átalakul a Blikk, változik a Népszabadság
2008. augusztus 22. írta: vecseilaszlo

Teljesen átalakul a Blikk, változik a Népszabadság

Augusztus végén tartalmában és külsőleg is megújul a Blikk, a Ringier két éve készíti elő ezt a fejlesztést, az újításokat nyereményakcióval egybekötött intenzív reklámkampány kíséri majd. Eközben elindul a Népszabadság szerkesztőségének átalakítása is.

Forrás: kreatív.online
Szerző:
Román Balázs


"Augusztus 25-étől formailag és tartalmilag is átalakítják a Blikket. „A lap 14 éves történetének első igazi megújulása egy hosszú kutatási- és alkotómunka eredménye, amely két éve kezdődött el” - olvasható a Ringier közleményében.
 
Az új Blikkben átalakul a címlap layoutja, lényegesen nagyobb lesz a fejléc is. A lap új betűtípusokat kap, a látványvilágban kevesebb szín dominál. A kiadó több és minőségében jobb képet és infografikát is ígér. A cikkek elrendezése is a könnyebb áttekinthetőséget szolgálja. A kiadó szerint ez modernebbé, informatívabbá és átláthatóbbá teszi a lapot.

A Ringer nemcsak külső megújulást ígér:" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr66627383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása