Európai uniós képviselők a globális online cenzúra ellen
2008. augusztus 19. írta: vecseilaszlo

Európai uniós képviselők a globális online cenzúra ellen

Európai uniós képviselők a globális online cenzúra ellen


Forrás: sg.hu
Szerző:
Berta Sándor


"Összesen négy európai parlamenti frakció nyolc tagja dolgozta ki azt a csomagot, amelyet most hoztak nyilvánosságra.

Jules Maaten holland, Christofer Fjellner svéd, Edward McMillan-Scott brit, Paulo Casaca portugál, Karin Riis Jorgensen dán, Henrik Lax finn, Eva Lichtenberger osztrák és Frithjof Schmidt német európai parlamenti képviselők azt szeretnék elérni, hogy egyszer és mindenkorra lekerüljenek az Európai Parlament napirendjéről az online cenzúra bevezetésére vonatkozó elképzelések. A nyolc politikus által kidolgozott javaslatcsomag éppen ezért stílusosan az EU Global Online Freedom Act címet kapta és a célja egy olyan, évente frissítendő feketelista létrehozása, amelyen az internetet cenzúrázó országokat tüntetnék fel.

Az EP-képviselők azt szeretnék, hogy ha az Európai Unió és a világ többi országa jelentősen korlátoznák az érintett államokkal folytatott kereskedelmüket, gazdasági kapcsolataikat. Ezenkívül" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr92617851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása