A sikeres online vállalkozás titka 2.0
2008. augusztus 19. írta: vecseilaszlo

A sikeres online vállalkozás titka 2.0

Kell-e cégér? ● Érthető, egyszerű ● Ingyenes tárhely? ● Ha már van címünk ● Ne bonyolítsuk ● Nem vagyunk egyedül ● Legyünk jók a keresőkben ● Hirdessünk! ● Legyünk naprakészek ● Elérhetőség és ügyfélkezelés

Forrás: PC WORLD.üzlet
Szerző:
Turcsán Tamás


"Egyre több cég jelenik meg az interneten. Azonban egyáltalán nem mindegy hogy miként alapozzuk meg a cégünk remélt sikerét.

Kell egy weboldal, - tanácsolják a kezdő vállalkozók számára a marketinges szakemberek, hiszen az internet nyilvánosságán keresztül könnyen elérheti bárki a céget. A tanács alapvetően helyes, de nem mindegy, hogy miként építjük fel vállalkozásunk online arculatát.

1. Kell-e cégér?
Az ismert mondással ellentétben nem árt egy jó cégér, az újonnan lapított internetes vállalkozásoknak, hiszen sok esetben az első kampány alatt eldőlhet, hogy a felhasználóknak tetszik-e az új oldal, az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások. Cégér helyett azonban a megfelelő domain-név választást ajánlanánk. Ha cégünk neve nem ismert, akkor érdemes azonnal bejegyeztetni, még akkor is, ha az oldal csak később lesz elérhető. Természetesen már rengeteg név foglalt a hazai webcím kínálatban, ezért leghelyesebb, ha felkeressük a domain.hu oldalt és ellenőrizzük, hogy az általunk elképzelt webcím foglalt-e. Akkor sem kell kétségbe esnünk, ha már foglalt, hiszen legtöbbször a regisztrált, de nem használt címeket a tulajdonosok – némi fizetség ellenében – szívesen átadják. A névválasztás az egyik legfontosabb lépés online üzletünk megalapozásában, az interneten ez képviseli vállalkozásunkat, ezért mindenképpen jól gondoljuk meg milyen névvel és oldallal mutatkozunk be az internetes felhasználóknak."... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr6620983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása