Döcögősen indult az online jegyeladás a MÁV-nál
2008. augusztus 15. írta: vecseilaszlo

Döcögősen indult az online jegyeladás a MÁV-nál

Döcögősen indult az online jegyeladás a MÁV-nál


Forrás: mfor.hu - Menedzsment Fórum
Szerző: Simon Rita


"Június 16-tól az interneten keresztül is vásárolhatunk vasúti menetjegyet, helyjegyet és pótjegyet – hol több, hol kevesebb sikerrel. A MÁV-Start új szolgáltatásával kapcsolatban megoszlanak a vélemények; legtöbben azt kifogásolják, hogy a megrendelt jegyekről csak a pénztárnál lehet számlát kérni, gyakran hosszas sorban állás után. De akkor is kényelmetlen procedúra vár ránk, ha a megvásárolt jegyet vissza kívánjuk váltani.

További gond, hogy a megrendelt jegyeket csak" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr51616994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Evelin 2008.08.21. 17:42:31

Én a bevezetés óta használom a szolgáltatást, eddig négyszer vásároltam vele. Sokkal jobban szeretek így vásárolni. A személyes vásárlásnál szinte mindig volt vmi hiba (nem arra a napra, dohányzóba, nem arra a vonatra stb.), a gép viszont nem hibázik.

Az online felület amúgy hagy némi kívánnivalót maga után. Sajnos a gombok olyan lehetetlen helyeken vannak, hogy nagyon nézni kell, mire kattint az ember.

A számlázás valóban nagy fájdalom.

Összességében 5-ből 4-es a szolgáltatás - nekem.

süti beállítások módosítása