Elidegeníti a szörfölőket a pop-up reklám
2008. augusztus 13. írta: vecseilaszlo

Elidegeníti a szörfölőket a pop-up reklám

Elidegeníti a szörfölőket a pop-up reklám


Forrás: Honliner - minden ami online marketing


"Talán nem is mond újat a cikk címe, hiszen szinte mindannyiunkat zavar, ha a weboldal betöltődése után egyből eltakarja azt egy csillogó-villogó hirdetés. Egy friss felmérés pontos számadatokkal szolgál ezzel kapcsolatosan.

Nincs az az internetező, aki nap mint nap ne találkozna rendkívül zavaró, a fél képernyőt elfoglaló felugró ablakokkal. Sokan éppen ezen tolakodó reklámfajta miatt különféle AdBlocker bővítményeket használnak, hogy ne kelljen értékes másodperceket azzal tölteniük, hogy elzárják a hirtelen megjelenő reklámokat. A HowTo.tv brit reklámcég szakemberei szerint tehát hirdetés és hirdetés között van különbség, nem mindegyik reklámforma vált ki pozitív hatást a felhasználókból. A cég által közzétett tanulmányból kiderül, hogy" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr26613342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása