Tízmillió internethasználó Ukrajnában
2008. augusztus 10. írta: vecseilaszlo

Tízmillió internethasználó Ukrajnában

Tízmillió internethasználó Ukrajnában


Elsődleges forrás: MTI sajtóadatbank
Másodlagos forrás:
Prim Online


"Hivatalos közlés szerint Ukrajnában július elejére elérte a 10 milliót a világhálót használók száma. Az ukránok kevesebb mint egyharmadának van vezetékes telefonja, de a mobiltelefonos penetráció megközelíti a 120 százalékot.

Az Ukrán Állami Távközlési Főhatóság féléves jelentése szerint a távközlési hálózat átalakításának, az új technológiák bevezetésének és a lakossági fizetőképességnek köszönhetően az ukrán internethasználók tábora július 1-jére 10 milliósra nőtt. Ukrajnában jelenleg a lakosság 21,6 százalékának van hozzáférése a világhálóhoz, idézte a hivatalos jelentést pénteken az UNIAN hírügynökség. A hírügynökségi egyúttal idézte a bigmir.net ukrán internetes portál június végi felmérését is, amely szerint Ukrajnában csak 8,14 millió az internethasználók száma.

Ukrajnában jelenleg száz lakosra" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr62607183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása