Webkettes vállalati csoportmunka
2008. július 17. írta: vecseilaszlo

Webkettes vállalati csoportmunka

Webkettes vállalati csoportmunka


Forrás: PC WORLD.üzlet
Szerző:
Turcsán Tamás


"A Novell a közösségi oldalakon megismert szolgáltatásokat (wiki, blog, fórum, hirdetőtábla) kínál a vállalati projektekhez.

Július 2-án megjelent a Novell Teaming + Conferencing (T+C) magyar változata. Az alkalmazás a hagyományos, e-mail alapú csoportmunka-megoldásokat egészíti ki olyan webkettes funkciókkal, mint azonnali üzenetküldés, a VoIP-alapú hangkommunikáció, az alkalmazás- és munkaasztal-megosztás, a jelenlétfigyelés, a wiki, a blog, a fórum, vagy éppen a hirdetőtábla. A Novell GropuWise idén várható, legújabb verzióját már felkészítik a Teaming + Conferencinggel való együttműködésre, de szabványos megoldásként integrálható más gyártók csoportmunka-termékeivel is (például Lotus Notes, IBM Exchange).

Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország kereskedelemtámogatási vezetője szerint a Web 2.0-es technológiák a közösségi oldalakon már bizonyítottak, ezért sokan úgy vélik, vállalati projektekben is lehet létjogosultságuk. Jelen esetben olyan struktúráról van szó, amely" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr93565619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása