Tippek a weboldal megtérülési rátájának növelésére
2008. július 13. írta: vecseilaszlo

Tippek a weboldal megtérülési rátájának növelésére

Tippek a weboldal megtérülési rátájának növelésére


Elsődleges forrás: iMedia Connection
Forrás:
internet-marketing.hu


Mai cikkünkben bemutatunk egy olyan stratégiát melynek segítségével nagymértékben megnövelheti weboldala konverzióját - vagyis elérheti, hogy az eddigieknél jóval nagyobb számú látogató vásároljon illetve feliratkozzon fel hírlevelére weboldalán.

Confucius egyszer azt mondta: "Az evés a legfontosabb dolog az életben."

Ezt bizonyítandó a kínaiak világosan megfogalmazták a filozófiát miszerint az ételnek: ízek, színek és összetevők megfelelő egyensúlyát kell tartalmaznia. Egy kínai étel édes, savanyú, fűszeres, sós és lágy ízek kompozíciója, melyet az élmény teljes harmóniája és hangsúlyozása érdekében még egy szerencse süteménnyel is kombinálnak, amely bölcs szavakat és az erő számait rejti magában.

Röviden ennyi a receptje minden olyan dolognak, ami bárki számára a tökéletes ételt jelenti.

Úgy gondolom, ha Confucius napjainkban élne, akkor úgy vélné, hogy szemtanúi vagyunk a jelenségnek miszerint az internet egyre inkább a tökéletes médium irányába fejlődik.

Ez merész kijelentés, de akárcsak a kínai étel - az internet is mindenki számára kínál valamit.

Napjainkban az interneten megtalálható tartalom több mint mérhetetlen számú forrásból származik, a web pedig a saját kapacitásának megfelelően rohamosan növekszik. Nem ritka, hogy ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr57536541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása