Veszünk könyvet, de mit?
2008. június 30. írta: vecseilaszlo

Veszünk könyvet, de mit?

A klasszikus értelemben vett szépirodalom a legnépszerűbb


Forrás: nka - KincsTár


"A statisztikák és felmérések szerint, a felnőtt lakosság 90 százaléka vásárolt könyvet az elmúlt évben. A könyvet vásárlók érdeklődése a különböző műfajú könyvek iránt természetesen nagyon is eltérő.

Ez az érdeklődés személyenként is változó, egyfelől az időben, életkorban, másfelől a szintén változó munkához, hobbihoz kapcsolódik.

A vásárlók zöme - 45 %-a - az elmúlt időszakban a klasszikus szépirodalmat, regényt, novellát részesítette előnyben. Ha ehhez hozzávesszük a verseskötetek 7 %-os vásárlási arányát, elmondhatjuk, hogy a klasszikus értelemben vett szépirodalmi művet veszi a vásárlók több mint fele. A korábbi kutatásokból ugyanakkor megállapítható, hogy a ténylegesen elolvasott könyvek között a" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr19546340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása