Mikor és hogyan érdemes reklámoznia az interneten?
2008. június 12. írta: vecseilaszlo

Mikor és hogyan érdemes reklámoznia az interneten?

Avagy a látogatottságnövelési módszerek széles tárháza



Forrás: internet-marketing.hu

A legtöbb "friss" weboldal tulajdonos megfigyelhetően ugyanazt a hibát követi el amikor belefog újonnan elkészült honlapja népszerűsítésébe: körülnéz az interneten, hogy milyen módszerrel hirdetnek a "többiek", majd az esetek többségében elhatározza, hogy ő is banner hirdetésbe kezd – miután ezzel a technikával találkozott a vizsgált helyeken. Pontosan ilyen okok miatt történik az, hogy a "kezdők" elköltenek egy halom pénzt az online hirdetésekre, majd amikor üres a kassza, kijelentik, hogy az interneten jelen lenni drága és egyáltalán nem eredményes.
Mai cikkünkben segítséget szeretnénk nyújtani Önnek az online népszerűsítési módszerek közti eligazodásban. Anyagunkban összegyűjtve megtalálja a jelenleg ismert összes látogatottságnövelő módszert és azt is megtudhatja, hogy az egyes technikákat kinek és mikor érdemes alkalmazni, hogy honlapján a lehetséges maximumra növelje a látogatók számát.

Általában azok a weboldal tulajdonosok döntenek elsőre a banner hirdetés mellett, akik nem rendelkeznek elég információval a többi lehetséges módszerről.
Természetes is tőlük ez a fajta reakció, hisz a banner hirdetés a legszembetűnőbb az összes online népszerűsítési technika közül. Sőt a többi olyannyira nem látványos, hogy sokszor csak a szakavatottak tudnak a létezésükről.
Azonban ez korántsem jelenti, azt, hogy az egyéb módszerek nem épp olyan hatékonyak vagy, hogy az Ön online üzlete beindításához a banner hirdetések a legmegfelelőbbek. Arról nem is beszélve, hogy ez a technika legdrágább, pláne ha a rengeteg ingyenes népszerűsítési módszer mellé állítjuk ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr18516566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása