Felpöröghet a mobilos vásárlás
2008. június 12. írta: vecseilaszlo

Felpöröghet a mobilos vásárlás

Felpöröghet a mobilos vásárlás



Forrás: PC WORLD.üzlet
Szerző: Turcsán Tamás


A Cisco szakértői szerint a mobil eszközök jelentős növekedési lehetőséget jelentenek a kiskereskedelmben, mivel új vásárlási csatornát kínálnak a fogyasztók számára.

A mobil eszközök rohamléptekben zárkóznak fel az üzletekhez, webhelyekhez és termékkatalógusokhoz, és egyenrangú kiskereskedelmi értékesítési csatornává nőtték ki magukat. A közösségi hálózatok térnyerése és a mobil technológiák fejlődése újraértelmezte az online felhasználói élmény fogalmát, így a kiskereskedők számára lehetőség nyílik arra, hogy mobil stratégia kialakításával új bevételi forrásokhoz jussanak.

A Internet Business Solutions Group (IBSG)  által készített e-kereskedelmi tanulmány megállapításait támasztja alá az is, hogy az Amazon már lehetővé tette, hogy vásárlói mobil eszközökről is tranzakciókat kezdeményezzenek.

„A mobil eszközök nemcsak új bevételi lehetőséget jelentenek a kiskereskedők számára, de forradalmasítják a ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr97516626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása