Az Internetes vásárlás buktatói
2008. június 12. írta: vecseilaszlo

Az Internetes vásárlás buktatói

Az Internetes vásárlás buktatói
1. rész


Forrás: PC WORLD.üzlet
Szerzők: Samu József, Tószegi Szabolcs


Az internetes vásárlás nagyszerű dolog, a választék szinte végtelen, az árak olcsók és még a kényelmes karosszéket sem kell elhagynunk. Mostani cikkünkben azt jártuk körül, hogy milyen problémákba ütközhetünk, ha interneten vásárolunk és hogyan tudjuk ezeket elkerülni.

Ha interneten keresztül vásárolunk valamit, akkor két helyről szerezhetjük be a minket érdeklő dolgokat: azokból az e-boltokból, ahol új termékeket vásárolhatunk meg, szolgáltatásokat rendelhetünk meg erre szakosodott kereskedőktől, illetve az úgy nevezett internetes piacterekre, a hétvégi bolhapiacokéra emlékeztető - de annál sokkal szélesebb - kínálattal. Az előbbiek gyakran nem is kevéssel olcsóbbak, mint a hagyományos üzletek és ... >>

Miért érdemes külföldről vásárolni?

Üzletek és bolhapiacok

A saját házunk tája

A visszajelzési rendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr77516664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása