Céges site = webshop
2008. május 27. írta: vecseilaszlo

Céges site = webshop

Céges site = webshop



Forrás: E-kommersz blog

Az egyik leggyakrabban előforduló hiba, amit webáruházak esetében el szoktak követni, az hogy a webshopot nem integrálják teljesen a cég weboldalába, a webshop egy külön micro site marad.

Ezt a hibát rengetegen elkövetik, és ennek főleg informatikai okai vannak. A legtöbb vállalkozás nem egyszerre készítteti el a honlapját és a webáruházat, sokszor a két alkalmazást más fejlesztő csapat készíti. A lehetséges okok között szerepel az is, hogy a cégen belül más csoport foglalkozik a weboldal tartalmának frissítésével és az online kereskedelem lebonyolításával. Pedig az egyik legalapvetőbb usability szabály, hogy a weboldal navigációs szerkezetének nem szabad a vállalat belső felépítését követnie.

Elrettentő példának nézzük meg a ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr54490243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása