Egyre többen jelentik fel a spamküldőket
2008. május 26. írta: vecseilaszlo

Egyre többen jelentik fel a spamküldőket

Egyre többen jelentik fel a spamküldőket



Forrás: mfor.hu - Menedzsment Fórum

A megelőző évhez képest 2007-ben jelentős mértékben megnőtt az elektronikus hirdetésekkel kapcsolatos bejelentések száma a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál (NHH). Míg 2006-ban 258 ügyet zárt le a hivatal, addig tavaly már 989 esetben hoztak döntést levélszemét, azaz spam-ügyekben. Mfor.hu háttér.

Már nemcsak külföldről, angol nyelven kapunk spamet, azaz kéretlen elektronikus reklámüzenetet (e-mailben, SMS-ben). Itthon is majd négyszeresére nőtt a spamek miatt indított hivatali eljárások száma 2007-ben, az előző évhez képest – közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).

Míg 2006-ban 258 ügy zárult le, addig az elmúlt évben összesen 1025 bejelentés érkezett az NHH-hoz és ebből a hatóság 989 esetben hozott az eljárást befejező döntést. A tavalyi évben 465 spammelőt marasztalt el.


Csak a magyarokat keresik

A hatóság összesítéséből kiderül: a kéretlen elektronikus reklámüzenetek túlnyomó többsége ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr43488054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása