Már több mint 3 millió cég az Alibaba.com-on
2008. május 16. írta: vecseilaszlo

Már több mint 3 millió cég az Alibaba.com-on

Már több mint 3 millió cég az Alibaba.com-on

Az Alibaba.com-on ma már több mint három millióan randevúznak. Nem párkeresésről, nem érzelmekről, hanem kőkemény üzletről van szó. Cégek keresnek termékeiknek vevőt, kínálják portékájukat, mások meg árut keresnek felhasználásra, eladásra. A világ leglátogatottabb online business-to-business (B2B) piacán az üzletei partnerek minden eddiginél könnyebben és gyorsabban találhatnak egymásra, mindenféle ügynöki közreműködés nélkül. Mintegy 30 ágazati kategóriában, 5000 termékcsoportban kereshetünk, illetve adhatunk el.

Az Alibaba.com 1999-ben alakult a Sanghajtól kétórányira, délre fekvő Hangzhouban, Jack Ma és néhány üzletember társa alakította. A cég azt a célt tűzte maga elé, hogy az emberek, a cégek könnyen tudjanak üzletet csinálni, lakjanak is a föld bármely pontján. A koncepció jónak bizonyult, annak ellenére, hogy a kiállítások, a kiadványok, az üzleti szervezetek még mindig jelentős részt tesznek ki az üzleti partnerek összehozásában. Azonban az internet, illetve az online business-to-business fókusz, az óriási adatbázis, a fölrajzi- és időbeli korlátok legyőzése igazi siker-sztorivá tette az Alibababát. Cégek milliói számára nyitotta meg a világkereskedelem lehetőségét ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr32472846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása