Nem veszik a magyar sztárok könyveit
2008. május 14. írta: vecseilaszlo

Nem veszik a magyar sztárok könyveit

Nem veszik a magyar sztárok könyveit

Nem fogynak egy ideje a hazai sztárok könyvei. Van, aki a bulvárlapokat okolja ezért, mivel azok mindent megírnak, mások szerint túl pénzéhesek a hírességek, s a drága köteteket nem engedhetik meg maguknak az olvasók.

Öt évvel ezelőtt a magyar hírességek valósággal megrohamozták a könyvpiacot. Szakácskönyvek, útikönyvek, sztorik, szerelmek, botrányok és leleplezések – szinte mindegy is volt, hogy az ismert személyiség milyen témát választott, az olvasók vitték a köteteket, mint a cukrot. Egy-egy sztárkönyv 15-20 ezer eladott példány alatt már szinte bukásnak számított. Az utóbbi években azonban megfordult a trend.
A hírességek kétszer is meggondolják kimerészkedjenek-e könyvpiacra. Legutóbb például Gesztesi Károly könyvéről derült ki, hogy nem kapkodják az olvasók. A színész azt nyilatkozta: abban állapodott meg a kiadójával, hogy őt csak akkor hívják, ha már sok ezer könyvét eladták. Azóta egyszer sem csörrent a telefonja. A kiadó pontos számokat ugyan nem árul el, de annyit tudni, hogy az értékesített példányok száma nem éri el a tízezret ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr45468106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása