Matyi Dezső dinasztiát akar alapítani
2008. május 11. írta: vecseilaszlo

Matyi Dezső dinasztiát akar alapítani

Matyi Dezső dinasztiát akar alapítani

A politika nem talál rajta fogást, így nem zsarolható - mondja magáról Matyi Dezső. Az üzletember a Dunántúli Naplónak adott interjújában kérte ki magának a pécsi ellenzék őt és cégét illető vádjait.

Mathias néven még az idén beindítja bornagykereskedését Matyi Dezső. Az ország egyik legjelentősebb könyvkiadói és könyvkereskedői hálózatával rendelkező vállalkozó tehát egyéb területen is bizonyítani kíván, és mint lapunknak adott interjújában elmondta, a pécsi foci felemelkedését is garantálja. A recept egyszerű, magyarázta: a focira szánt pénzeket valóban a focira kell elkölteni, nem másra.

Interjút azért adott a Dunántúli Naplónak, mert kikéri magának az egyes pécsi ellenzéki politikusok által megfogalmazott kételyt, miszerint érdemtelenül, nem megfelelő súlyú céggel a háta mögött kapta volna meg a PMFC-ingatlanokat 50 évre bérbe. Ezzel ugyanis azt a látszatot keltik, fogalmaz Matyi Dezső, mintha lepaktált volna a városvezetéssel, pedig erről egyáltalán nincs szó. Időnként tisztességes üzleti ajánlatokat tesz az önkormányzatnak, amelyik hol él a lehetőséggel, hol nem, hol pedig válaszra sem méltatja.

Alapvetően az a célja, hogy a nyugati világban már bejáratott módon dinasztiát alapítson, amelyben mindig a Matyi család valamelyik tagja lesz a főnök, ezért is mert fél évszázados időtartamra szerződést kötni. Biztos abban, hogy ez sikerül neki, a bukást nem viselné el ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr47463933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása