A sajtpapírok digitalizálása
2008. május 08. írta: vecseilaszlo

A sajtpapírok digitalizálása

A sajtpapírok digitalizálása

MIT: a világhírű, a szakmában a tophoz tartozó intézmény adta lehetőségek folytán kutatók kitalálták a jegyzetlapok digitalizálását – bár ez némileg több ennél.

Ma már nálunk is mindenki ismeri, sőt használja is a papíralapú jegyzetelésnek, üzengetésnek azt a formáját, amelyet angolosan post-it-nek hívunk: öntapadós jegyzetlap, melyre ráírjuk a fontos dolgainkat, majd oda ragasztjuk, ahová fontosnak tartjuk (az üzenőtáblákon e cédula nagy karriert futott be).

A világ talán leghíresebb kutatóintézetében, az amerikai MIT-n (Massachusetts Institute of Technology) a kutatók – feltehetően ráérő idejükben – kifejlesztettek egy technológiát (Quickies), amely a kézzel írott jegyzeteket azonnal, írás közben digitalizálja, s ezeket a pillanatnak szánt adatokat digitális formában képes elmenteni. Megírjuk a feljegyzést, a speciális eszköz ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7460256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása